Despre mine

Despre mine

Sunt un videograf stabilit în Iași și lucrez cu imagini de peste 10 ani. Am făcut trecerea de la viteza mare de lucru a presei la un domeniu mai așezat, mai aproape de oameni, acolo unde pot lua parte la scrierea celor mai frumoase povești de viață, luând cu mine experiența profesională și dorința de a livra mereu imagini de calitate. Am avut onoarea de a fi alături de zeci de cupluri, uneori și de copiii lor, la evenimente de care își vor aminti cu drag tot restul vieții. Mă simt onorat că am putut să le surprind aceste momente, cu toate emoțiile lor, într-un mod discret, cât se poate de sincer și, mai important decât orice, că am reușit să îi oglindesc pe ei așa cum sunt, în imagini pentru totdeauna. 

Experiența mea din televiziune m-a ajutat să îmi formez un simț al eficienței în promovare prin spot-uri video. Am lucrat cu firme de top din Iași și nu numai. Te pot ajuta să creezi o anticipare și o dorință pentru produsele sau serviciile tale prin reclame video de cea mai înaltă calitate de producție. 

Mă numesc Valentin Ghiorghiu și îmi doresc să ne cunoaștem. Dacă și tu vrei ca cele mai frumoase clipe de la cele mai însemnate evenimente din viața ta să fie păstrate cu eleganță, sau dacă ai un business și vrei să-l faci cunoscut viitorilor tăi clienți, contactează-mă acum și hai să stabilim o întâlnire.